Om


LANparty.dk er en gratis service til lan arrangøre og ikke mindst lan intereserede personer som søger oplysninger om kommende events

Planlæg dit gaming år her på sitet, vælg hvilke lans du og dine venner ønsker at deltage i.

Efter man har deltaget i et event, kan deltagerne bedømme eventet. Alle kan anbefale et event.

LANparty.dk er nordens største, bedste og mest gennemførte liste over lan events


LANparty.dk er en frivillig organisation som søger at skabe et fælles samlingssted for hele Danmarks netværkstræf folkefærd.

Siten beskæftiger sig som hovedemne med lanparties (Lokale netværksparties) og vil søge at overskueliggøre det store udbud af sådanne parties som findes rundt om i landet. Sitet vil indeholde nemme og overskuelige party-lister som kan sorteres på en række måder (efter landsdel, antal deltagere, osv.). Desuden vil der være en party-review-funktion der vil gøre det nemt for partydeltagere at reviewe et afholdt party.

Derudover vil sitet også fungere som ressource-central for lanparty-forlkefærdet, dvs. at der løbende vil blive tilføjet mere eller mindre lanparty relaterede artikler og guides til siten om alt fra tildeling af statisk IP og opsætning af DNS servere. Også guides til at sætte spilservere og lignende op vil blive lagt på sitet. Alt sammen ting der vil gøre det lettere for os danskere at finde svar på lige det vi mangler til et lanparty. Det hele samlet under et tag!


Events som er listet på siden er oprettet af en arrangør og ikke af LANparty.dk

LANparty.dk har intet med de oplysninger eller lign der er indtastet under et event.

Hvis du har spørgsmål til et event skal du kontaktet arrangøren, se kontaktoplysninger under "kontakt" på event siden.

Hall of fame


Jan Hebnes (Angel)

Thomas René Sidor (McByte)

Christian Holm (Bamsi)

Michael Yde (Yde)

Hjemmesidens udvikling


Version 4 1 september 2014

I 2014 bliver driften og udviklingen af siden overtaget af nye folk og i den forbindelse lanceres helt nyt design og hjemmeside lanceret. Alt bagvedliggende er nyt, alt indhold fra den gamle hjemmeside er overført til den nye.

Oversigts kort

I 2017 lanceres kort oversigt i en beta udgave, oversigten giver nemt og let overblik over kommende events i op til 12 måneder.

Version 3 6 april 2004

Dette er så lanparty.dk i version 3 - lige som vi er ved at udvikle den nye udgave - som er det du sidder og kigger på lige nu. Her er især lagt vægt på services og simpel funktionalitet som ikke kræver megen vedligeholdelse.

Version 2 (20 maj 2001)

Dette er så sitet i sin oprindelige officielt offentlige udgave - under udvikling. Lanparty-farven er fundet, og logoet på plads - det som har fulgt og vil følge os gennem hele udviklingen.

8 august 2001

Så er første offentlige udgave af LANparty.dk endelig færdig. På det tidspunkt havde vi også et simpelt forum, men grundet manglende interesse derfor blev det med tiden udfaset. Vi er også igang med at udvikle en ny afdeling til lanparty.dk, nemlig tech.lanparty.dk som skal omhandle alt de tekniske dele vedrørende netwærk. Sektionen blev dog aldrig udviklet færdig og istedet arbejde på et redesign og omstrukturering af det oprindelige site.

Forum

Tech

Version 1 1999

Her er den så - det det hele startede med. Vores helt egen lille party-wall som sener udviklede sig til hvad lanparty.dk er idag.